Här hittar du lediga jobb i Eckerö kommun just nu. Du är också alltid välkommen att sända in en intresseanmälan till kansliet på e-post info@eckero.ax.

Närvårdare

Socialnämnden i Eckerö kommun lediganslår en tillsvidare befattning som närvårdare 100% i periodarbete inom äldreomsorgen.

Du kommer att jobba på effektiviserat serviceboende Solgården och ute i klienternas hem. Behörighetskrav är valviraregistrerad närvårdare. Vi söker Dig som är flexibel, kreativ, tar egna initiativ och som trivs med att ge god service, skapa fina relationer och vill ge livskvalité till våra klienter Samarbetsförmåga och ett genuint intresse för att arbeta med äldre människor är en förutsättning. B-Körkort är ett krav. 

Lön och avtal enligt Akta: 04SOS06A 2407,06€/månad. Arbetet inleds enligt överenskommelse och anställningen inleds med prövotid. 

Vid förfrågningar kontakta hemserviceledare Sandra Karlsson, tel. (018) 364 022, e-post sandra.karlsson@eckero.ax. Ansökan med CV och personligt brev skickas till info@eckero.ax eller Eckerö kommun, socialkansliet, Södra Överbyvägen 8, 22270 Eckerö. Sista ansökningsdag 3.11.2020.