Information om COVID-19 och förändringar i kommunens verksamheter

Besök till kommunkansliet

Kommunkansliet håller öppet som vanligt, vardagar kl. 09.00-15.00. Ring gärna på förhand för att försäkra dig om att personen du söker är tillgänglig.

Besöksrutiner på Solgården

Uppdaterade besöksrutiner på Solgården fr.o.m. 03.03.2022.

Med anledning av lättade restriktioner i samhället uppdateras besöksrutinerna i enlighet med rekommendationerna från ÅHS/ÅLR.

Välkomna på bokade och säkra besök om ni är symtomfria och inte i karantän/isolering. Vi ser gärna att ni är max två besökare/klient/gång. Besök ska bokas per telefon +358 18 364020.

Besök sker antingen i besöksrummet eller i klientens rum, dit går man den kortaste vägen, helst via uteplatsen. Vistelse i gemensamma utrymmen är inte möjligt.

Samtliga besökare ska använda munskydd  under hela besöket om inte hälsoskäl förhindrar användandet, då kan visir användas. Personalen handleder er vid besöket och hjälper er med skyddsutrustning.

Kom ihåg att hålla tillräckligt säkerhetsavstånd till den ni besöker samt övriga klienter och personal. Håll god hand- och hosthygien.

Vid sjukdom eller symtom bör ni inte besöka Solgården. Personalen hjälper gärna de boende med att använda surfplatta för Skype-/Messengersamtal samt telefon för kontakter med anhöriga.

Vid frågor kontakta boendets personal +358 18 364020.

Välkomna på säkra besök i boendet!

Informationen uppdaterad 03.03.2022 kl. 15.20